FOTBAL

Politehnica Iași vrea să câștige la Sibiu. Leo Grozavu: ”Suntem o echipă care poate să câștige cu oricine”

Antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, a declarat că echipa sa va aborda partida cu Hermanstadt la victorie.

„Întâlnim revelația acestei prime părți a campionatului, o echipă omogenă, cu deja pedigree în prima ligă. Au un antrenor pe care eu îl apreciez foarte mult, care a reușit să facă lucruri minunate la Sibiu și sunt convins că toți cei care lucrează acolo și-au dat silința să facă o echipă cât mai bună.

Jucăm cu o formație puternică, robustă, care nu a mai pierdut de foarte multe etape, dar și noi am pierdut niște puncte la început de campionat și nu vom mergem la Sibiu să facem act de prezență. Vom încerca să dăm totul pe teren și la final ne dorim să câștigăm”, a declarat Leo Grozavu.

Antrenorul Politehnicii Iași este convins că echipa sa poate bate pe oricine.

„Nu ne facem calcule pentru ultimele etape din acest an, vrem să scoatem maxim de la fiecare joc. Toate meciurile sunt dificile, indiferent cu cine joci, acasă sau în deplasare. Suntem o echipă care poate să câștige cu oricine, dar poate să și piardă cu oricine. Depinde foarte mult de noi, de modul cum ne prezentăm pe teren. Atitudinea contează foarte mult în stabilirea rezultatului final”, a completat Leo Grozavu.

Meciul dintre Politehnica Iași și Hermanstadt se va disputa pe 24 noiembrie, de la ora 17:30: pe Stadionul ”Municipal” din Sibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button