Declarații

Florin Maxim, înaintea derby-ului cu CSC Șelimbăr: ”Va fi un meci disputat, dar nu are o însemnătate”

Corvinul Hunedoara, echipa aflată pe locul 6 în clasamentul Ligii 2, a câștigat ultimele patru meciuri din campionat și este într-o formă excelentă. În etapa a 14-a, trupa hunedoreană va primi vizita lui CSC Șelimbăr, liderul competiției.

Corvinul are șanse mari să pună probleme echipei de pe primul loc, mai ales că va juca pe teren propriu. Hunedorenii au o echipă tânără și talentată, care a reușit să depășească momentul dificil din startul de sezon.

Șelimbărul este principala favorită la câștigarea titlului în acest sezon, dar Corvinul Hunedoara ar putea să-i pună probleme. Partida dintre cele două echipe va avea loc duminică, de la ora 18:30, pe Stadionul Dr. Constantin Răducanu din Hunedoara.

”Va fi un meci nu special pentru mine, am avut rezultate bune și la Șelimbăr, am promovat în Liga 2, după care am venit la Hunedoara, dar e un meci în care se întâlnesc echipa de pe locul 1 și echipa de pe locul 2. Va fi un meci disputat, dar nu are o însemnătate (n.r. – specială) pentru mine. E o echipă unde am antrenat prima dată la seniori și cam atât.

Medical, Elton și Pîrvulescu și-au revenit. Au intrat în program normal. Starea de spirit a echipei e bună, jucătorii și-au câștigat această stare de spirit, au meritat rezultatele de până acum și sper să o ținem tot așa și în ultimele meciuri din acest an.

Meciul e duminică, la o oră accesibilă, e și televizat. Sper să facem un joc bun, să mulțumim suporterii, pentru că fotbalul e pentru suporteri. Sper să le dăm suporterilor acea plăcere, să vadă echipa jucând, obținând și un rezultat pozitiv.

Suporterii au fost alături de noi, îi așteptăm acum în număr și mai mare, să ne susțină și să fie siguri că tot ce depinde de noi și de jucători, vom face”, a spus Florin Maxim înaintea partidei.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button