ALTE SPORTURI

CSM Mediaș, performanțe de excepție în noiembrie și decembrie 2023

Cicliștii de la CSM Mediaș au avut o perioadă de succes în luna noiembrie și decembrie 2023, obținând rezultate remarcabile în competițiile de Ciclocros și Mountain Bike.

În a doua etapă din Cupa României la Ciclocros, desfășurată în Lunca Timișului, Urseni, Miruna Măda a câștigat la categoria Junioare și la general, Orban Balazs a obținut locul 2 la categoria Cadeți și locul 3 la general, iar David Doroga s-a clasat pe locul al doilea la categoria U23.

În concursul de Mountain Bike, Radu Măda a câștigat la general și la categoria 15-19 ani, iar frații Catana, Denis și Lorenzo, au obținut ambii locul doi în categoriile lor de vârstă.

În etapa a treia din Cupa României la Ciclocros, desfășurată în Făgăraș, Miruna Măda a câștigat la categoria Junioare, David Doroga a obținut locul 4 la categoria U23, iar Balázs Orbán a ocupat locul 4 la categoria Cadeți.

În concursul de Mountain Bike din Făgăraș, David Festeu a câștigat la categoria 13-14 ani, Tímár Tamás a obținut locul 3 la categoria 11-12 ani, iar Pintea Ianis a ocupat locul 6 la categoria 9-10 ani.

Antrenorul Attila Szakacs a contribuit semnificativ la succesele sportivilor, prin pregătirea impecabilă a bicicletelor concurenților.

Primăria Municipiului Mediaș a oferit sprijin financiar pentru activitatea CSM Mediaș, contribuind astfel la aceste performanțe remarcabile.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button