BASCHET

CSU Andu Sibiu, calificare în SuperFinals EYBL, după un turneu de succes

Echipa de baschet masculin U18 a CSU Andu Sibiu a încheiat cu succes turneul 2 din EYBL South Conference, grupa B, reușind să se califice în SuperFinals. În cele 4 meciuri disputate, sibienii au obținut 3 victorii și 1 înfrângere, ceea ce le-a asigurat locul 2 al grupei.

În primul meci, CSU Andu Sibiu a învins pe NABA Lanzarote cu 69-60. În acest meci, cei mai buni marcatori ai sibienilor au fost Raul Mitrache (16 puncte), Paul Itu (15 puncte) și David Drăgan (14 puncte).

În al doilea meci, sibienii au avut o victorie categorică în fața Fortitudo Basket Francavilla, scor 84-62. În acest meci, cei mai buni marcatori ai sibienilor au fost Andrei Vasiu (18 puncte), David Drăgan (15 puncte) și Paul Itu (11 puncte).

În al treilea meci, CSU Sibiu a fost învinsă de Mens Sana Siena cu 29-54. În acest meci, cei mai buni marcatori ai sibienilor au fost Paul Itu (8 puncte) și Raul Mitrache (8 puncte).

În ultimul meci, sibienii au învins pe gazdele turneului, SKN St Polten, cu 68-48. În acest meci, cei mai buni marcatori ai sibienilor au fost Paul Itu (18 puncte) și David Drăgan (11 puncte).

Cu această calificare, echipa CSU Sibiu va participa la SuperFinals EYBL, care va avea loc în perioada 10-12 februarie 2024, la București.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button