BASCHET

Federația Română de Baschet anunță schimbări la Final 8-urile Cupei României

Final 8-ul masculin va avea loc în perioada 10-14 februarie, iar cel feminin în perioada 2-4 februarie. All-Star Game-ul feminin a fost anulat, scrie Baschet.ro

Federația Română de Baschet a decis să mute Final 8-urile Cupei României cu trei zile mai devreme, în perioada 10-14 februarie, pentru a asigura o perioadă de pregătire lotului național de baschet masculin înaintea meciului din preliminariile Campionatului Mondial din 2027, cu Luxemburg, programat pe 22 februarie.

În ceea ce privește Final 8-ul Cupei României la feminin, acesta a fost mutat din perioada 5-7 ianuarie în perioada 2-4 februarie. De asemenea, All-Star Game-ul feminin a fost anulat și înlocuit cu Forumul Baschetului Feminin, care va avea loc în martie 2024.

Formațiile care vor participa la Final 8-ul Cupei României la masculin sunt CS Rapid București, U-BT Cluj-Napoca, CSM Oradea, CSO Voluntari, CSU Sibiu, CSM Constanța, CSM Târgu Mureș și CSM Petrolul Ploiești.

La Final 8-ul Cupei României la feminin vor participa Sepsi Sfântu Gheorghe, CSM Constanța, CS Universitatea Cluj-Napoca, Agronomia București, CSM Târgoviște, Sportul Studențesc, CSM Târgu Mureș și CSM Alexandria.

Ședința de atribuire a gazdei Final 8-ului Cupei României la masculin va avea loc în 18 decembrie 2023, iar taxa de organizare va începe de la 5000 de euro. Ședința de atribuire a gazdei Final 8-ului Cupei României la feminin va avea loc în 19 decembrie 2023, iar taxa inițială este de 10.000 de lei.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button