FOTBAL

Sibienii Mircea Popa și Ionuț Neacșa, campioni mondiali la minifotbal, în ciuda ocupațiilor lor obișnuite

Doi sibieni, cu ocupații obișnuite, au reușit să obțină un succes excepțional la nivel mondial. Mircea Popa, gestionar la un depozit de medicamente, și Ionuț Neacșa, agent de vânzări la o brutărie, sunt campioni mondiali la minifotbal.

Povestea lor este una de inspirație. Ambii au început să joace fotbal de mici copii, dar nu au avut niciodată posibilitatea de a se dedica acestui sport la nivel profesionist.

Mircea Popa, zis și „Ciucă”, a început să joace minifotbal în urmă cu peste 20 de ani. De-a lungul carierei sale, a câștigat patru Cupe Europene și două Cupe Intercontinentale.

Ionuț Neacșa, zis și „Pipa”, a început să joace minifotbal în urmă cu 10 ani. În prezent, este portarul echipei naționale de minifotbal a României.

În luna iunie a acestui an, cei doi sibieni au făcut istorie, câștigând Cupa Mondială la minifotbal, care a avut loc în Dubai.

Finala a fost una foarte strânsă, România învingând Kazahstanul cu scorul de 10-9 la lovituri de departajare.

Succesul celor doi sibieni este o dovadă că orice este posibil dacă îți urmezi visurile și muncești din greu. Deși au ocupații obișnuite, cei doi sibieni au demonstrat că pot să atingă culmi înalte în orice domeniu își propun. Povestea lor este una de inspirație pentru toți cei care își doresc să obțină succes în viață.

„Mă bucur să întâlnesc doi oameni cu preocupări obișnuite dar care, în esență, sunt campioni de nivel mondial. Avem încă o confirmare că aici, în județul Sibiu, avem oameni și locuri de poveste”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button