FOTBAL

Baba Alhassan, în ultimul meci pentru FC Hermannstadt?

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, a declarat că Baba Alhassan, mijlocașul ghanez care este aproape de a fi transferat la FCSB, va juca împotriva roș-albaștrilor în etapa următoare din SuperLiga României, scrie GSP.

„Nu știu dacă e sută la sută făcut transferul, știu că sunt discuții cu FCSB. Va face față, este un jucător care s-ar completa la mijlocul terenului cu Olaru. Baba e un jucător cu personalitate, se pretează ca mijlocaș central, ca inter.

El putea pleca de anul trecut, a avut un sezon bun, dar chiar dacă pare matur, e un copil. A avut o cădere, dar e un jucător care ne ajută. Ne vom baza pe el până la final. Chiar dacă e o realitate că suntem în discuții cu FCSB, va juca și împotriva lor.

E un jucător puternic mental, dar e la Hermannstadt, are liniște. Au fost momente în care a jucat destul de rău, dar eu îl țineam în echipă. Conducerea l-a susținut. Acolo sunt alte cerințe, altă presiune, depinde de el, dar e destul de bine mental”, a declarat Măldărășanu la Fotbal Club, la Digi Sport.

Declarațiile antrenorului lui Hermannstadt sugerează că Baba Alhassan este un jucător important pentru echipa sa și că va fi folosit în continuare până la finalul sezonului, chiar dacă transferul la FCSB va fi finalizat.

Măldărășanu a vorbit și despre potențialul lui Baba Alhassan, spunând că este un jucător cu personalitate și că se poate descurca atât ca mijlocaș central, cât și ca inter. De asemenea, antrenorul lui Hermannstadt a spus că mijlocașul ghanez este un jucător puternic mental, dar că va trebui să se adapteze la presiunea de la FCSB.

foto Prosport

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button