DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Păltiniș Rășinari, lider în Liga 4, cu un golaveraj impresionant: ”Dragoș Năstase, omul care pune suflet în ceea ce face”

Pauză în Liga a IV-a. Clubul Sportiv Păltiniș Rășinari a confirmat și în sezonul recent încheiat statutul pe care l-a impus în ultimii ani, de a se lupta mereu la vârful clasamentelor.

După 13 etape disputate, ACS Păltiniș Rășinari este singura echipă din Liga 4 Sibiu care nu a cunoscut înfrângerea. Formația pregătită de Dragoș Năstase conduce clasamentul cu 35 de puncte, la doar un punct distanță de Voința Sibiu. Păltinișul a câștigat 11 din cele 13 meciuri disputate, obținând și două rezultate la egalitate. Echipa are un golaveraj de 52-8, fiind cea mai prolifică din campionat.

”După un sezon 2022-2023  în care am abordat campionatul cu o echipă mult întinerită și cu o clasare pe locul 4 la sfârșitul sezonului, am început ediția 2023-2024 cu o puternică și impresionantă campanie de transferuri. Au venit la Rășinari jucători cu experiență la nivel de Liga 1 sau Liga 2 (Bogdan Vișa, Radu Neguț, Ionuț Bratima), precum și jucători valorosi la nivel de Liga 3 sau Liga 4, care au experiența meciurilor de baraj sau a luptei pentru câștigarea campionatului (Adrian Greavu, Trohin Călin, Lascu Andrei,  Barbu Alex, Pîrvu Mihai).Am avut un tur de campionat aproape perfect după 13 etape (11 victorii și 2 egaluri) și terminăm în postura de Campioană de Toamnă!” a mărturisit președintele ACS Păltiniș Rășinari, Adrian Iliuț pentru SportînSibiu.

Lotul de jucători cu care am reușit această clasare:

  • PORTARI – Piko Andrei, Pîrvu Mihai, Moldovan Răzvan
  • FUNDAȘI – Barbu Alexandru, Popa Nicolae, Mămăligă Alexandru,Vintila Adrian, Chirilă Bogdan, Vișa Bogdan, Stoian Tudor, Judeanu Mihai, Trohin Călin
  • MIJLOCAȘI – Risti Mircea, Iliuț Claudiu, Bratima Ionuț, Frățilă Ionuț, Lascu, Andrei, Cozma Adrian, Popa Mircea, Coțofan Cosmin, Panainte Gabriel
  • ATACANȚI –  Greavu Adrian, Frățilă Bogdan, Neguț Radu, Dragomir Paul, Baca Nicolae

”Un lot numeric și calitativ foarte bun la nivel de Liga 4, coordonat foarte bine de Dragoș Năstase, omul care pune mult suflet în ceea ce face.

Echipa a beneficiat în ultimii ani de tot sprijinul necesar dezvoltării unei echipe puternice, care să joace fiecare meci la victorie, iar în top s-a aflat Primăria din Rășinari.

Nu putem să încheiem fără să mulțumim domnului primar Bucur Bogdan, Primăriei  și Consiliului Local Rășinari, Ocolului Silvic Rășinari, S.C. Consilo Web SRL Sibiu prin Dăncilă Mihai,  S.C. Gospodărire Comunală Locală Rășinari, Școlii de Șoferi PRIMA prin Dragoș Năstase,  S.C. Pic Protect S.R.L,  S.C. Ryana SRL Rășinari, Clinicii de stomatologie New Dental House și Televiziunii Locale Rășinari  pentru sprijinul acordat – fără ei ar fi fost mult mai greu. Nu în ultimul rând, dorim să transmitem tuturor un an 2024 cu multe împliniri  și Sărbători Fericite!” a transmis președintele ACS Păltiniș Rășinari, Adi Iliuț.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button