DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Interstar Sibiu, un bilanț excelent în 2023: Cupa Elitelor U16 și parteneriat cu CSC Șelimbăr

Președintele clubului ASFC Interstar Sibiu, Caius Băra, a făcut un bilanț al anului 2023, un an care a fost marcat de rezultate remarcabile pentru club.

„Anul care in curând se va încheia, a fost unul care va rămâne întipărit in memoria nostră. A fost un an cu rezultate bune si foarte bune la nivelul întregului club. Am participat la numeroase competiții interne și internaționale, cu rezultate deosebite, motiv pentru care doresc să felicit toți jucătorii din club, precum si întregul staff tehnic și administrativ. Nu pot să uit de susținătorii noștri și mai ales de partenerii care ne sunt mereu alături”, a declarat Caius Băra.

Președintele clubului a menționat că cel mai important turneu al anului a fost Cupa Elitelor U16, unde Interstar Sibiu a câștigat titlul, după o finală dramatică cu Farul Constanța.

„Au fost multe meciuri interesante și chiar dramatice pe parcursul intregului an, însă, cu siguranță, finala Cupei Elitelor U16 a fost meciul anului. A fost un meci foarte echilibrat, disputat până în ultima secundă. Sunt mândru de jucătorii noștri, care au demonstrat că sunt capabili să câștige orice competiție”, a spus Caius Băra.

Un alt aspect important al anului 2023 a fost colaborarea cu CSC Șelimbăr. Cele două cluburi au încheiat un parteneriat care are ca scop dezvoltarea fotbalului din Sibiu.

„De-a lungul timpului am avut colaborări cu mai multe cluburi însă, din varii motive, acestea nu au avut rezultatul scontat. Nu vreau să insist pe acest aspect. Ce a fost, a fost. Important este că, de ceva timp, la Șelimbăr am găsit deschiderea necesară și totodată oamenii care împărtășesc aceleași valori cu noi. Cred că această colaborare va fi un succes pentru ambele cluburi”, a declarat Caius Băra.

În ceea ce privește obiectivele pentru anul care urmează, Daniel Ștefan a declarat că clubul își propune să continue să obțină rezultate bune la copii și juniori.

„Obiectivele impuse de noi sunt pe termen mediu și lung. Dispunem in cadrul clubului de oameni care pot, știu și reusesc să gestioneze situații și să stabilească strategii, inclusiv obiective. Încercăm să abordăm politica pașilor mărunți, astfel încât să ajungem să ne atingem telurile”, a spus Caius Băra.

„In încheiere, prin intermediul dumneavoastră, aș dori să transmit Sărbători Fericite tuturor iubitorilor de sport din Sibiu și tuturor celor care fac parte din clubul nostru”, a încheiat Caius Băra.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button