BASCHETULTIMELE ȘTIRI

Victorie pentru CSU Sibiu la Craiova

Într-un meci disputat și echilibrat, CSU Sibiu s-a impus pe terenul SCM U Craiova, scor 79-76. Oltenii au început bine meciul și au condus până în ultimul sfert, când sibienii au preluat inițiativa, notează Baschet.ro

În sfertul întâi, Craiova a dominat, iar Zotov și Dragan au fost de neoprit în ofensivă. La pauză, gazdele conduceau cu 25-15.

Începutul celui de-al doilea sfert a fost mai echilibrat, iar Sibiu a redus diferența la opt puncte. La pauză mare, scorul era 42-34.

Începutul celui de-al treilea sfert a fost tot al sibienilor, care au preluat conducerea. La finalul reprizei, scorul era 60-57 pentru Craiova.

În ultimul sfert, meciul a fost extrem de disputat. Sibiu a condus cu două puncte, dar Craiova a egalat. Cu puțin peste două minute rămase, Sibiu a trecut din nou la conducere și a câștigat în cele din urmă cu trei puncte.

Liderii CSU Sibiu au fost Marc Loving (14 puncte, 5 recuperări), Jay Threatt (14 puncte, 7 pase decisive), Rareș Uță (13 puncte, 6 recuperări) și Monyea Pratt (12 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive).

De partea cealaltă, s-au remarcat Vitaly Zotov (33 de puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive) și Pavlo Krutous (15 puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări).

Datorită acestui rezultat, CSU Sibiu ajunge la un bilanț de patru victorii și șase înfrângeri în grupa B a Ligii Naționale. În schimb, SCM U Craiova are șase victorii și cinci înfrângeri.

În următoarea rundă, SCM U Craiova va sta, având programată doar o restanță cu CSM Constanța, în timp ce CSU Sibiu va primi vizita lui FC Argeș Basketball.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button