DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Directorul CSC Șelimbăr: “Știam că vom fi puternici, dar am ținut acest lucru numai pentru noi”

CSC Șelimbăr, liderul surpriză al Ligii 2, a avut un debut de sezon fulminant, cu câteva victorii la rând care l-au propulsat pe primul loc. Directorul clubului, Cornel Stănilă, a vorbit despre așteptările echipei pentru restul sezonului, despre transferurile făcute în vară și despre planurile de viitor.

Întrebat dacă se aștepta la un asemenea parcurs, Stănilă a spus că, după perioada de pregătire, a constatat că echipa are o forță superioară față de cele din ultimii ani. “Știam că vom fi puternici, dar am ținut acest lucru numai pentru noi”, a spus el, într-un interviu acordat pentru ProSport.

În ceea ce privește transferurile, Stănilă a spus că echipa s-a bazat pe jucători cu potențial, chiar dacă nu erau nume cunoscute. “Când majoritatea echipelor din Liga 2 căutau să aducă jucători de la prima ligă, noi ne-am orientat asupra unora chiar și din Liga 3 sau de pe la echipele care au fost în play-out sau au retrogradat din Liga 2”, a spus el.

Întrebat cine a avut ultimul cuvânt în privința transferurilor, Stănilă a spus că deciziile se iau în trei, împreună cu antrenorul Claudiu Niculescu și președintele Remus Șerban.

Stănilă a mai spus că echipa are planuri mari pentru viitor și că speră să promoveze în Liga 1 cât mai repede.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button