FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Medieșeanul Darius Olaru, din nou în echipa ideală a etapei

FCSB încheie anul din postura de lider al clasamentului, dar și cu cei mai mulți jucători în echipa ideală a etapei a 20-a, în viziunea Ligii Profesioniste de Fotbal. Cel mai bun unsprezece desemnat de LPF îl are pentru prima dată ca antrenor pe nou sositul Bernd Storck, scrie Mediafax.

FCSB a dat trei jucători echipei ideale, cu Darius Olaru în prim plan. Horațiu Moldovan revine între buturile celui mai bun unsprezece, alături de un alt coleg de la Rapid, 8 echipe fiind reprezentate de data aceasta.

Citește și: (video) ”Mexic”, cel mai bun marcator din Liga 1. Olaru, super goluri în partida cu FC Hermannstadt

Echipa ideală a etapei a 20-a:

Portar

Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923) – A contribuit din plin cu intervenţiile lui la punctul scos de rapidişti în derby-ul cu Petrolul.

Fundaşi

Valentin Creţu (FCSB) – A dominat flancul drept. Remarcabil efortul depus pe toată durata meciului.

Jonathan Cisse (Oţelul Galați) – Puternicul fundaş al gălăţenilor a fost ca un zid în faţa adversarilor. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Cristian Săpunaru (FC Rapid 1923) – Atitudine de căpitan! Şi-a mobilizat excelent colegii, care au făcut un joc bun, deşi au evoluat în inferioritate numerică.

Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) – Căpitanul oltenilor şi-a trecut în cont o nouă pasă de gol, a şasea din campionatul curent.

Mijlocaşi

Alin Roman (Politehnica Iaşi) – Din nou, decarul ieşenilor a fost decisiv pentru moldoveni. A înscris de două ori, salvând un punct pentru Poli.

Sherif Kallaku (Sepsi OSK Sf Gheorghe) – Introdus la pauză, a schimbat în bine evoluţia covăsnenilor. A marcat golul care a readus-o pe Sepsi OSK în joc.

Darius Olaru (FCSB) – Face un sezon fantastic. Cu dubla reuşită în ultima etapă, a ajuns la 10 goluri, capitol la care este în cea mai bună perioadă din carieră.

Atacanţi

Dennis Politic (Dinamo București) – A fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul cu FC Botoşani, în care a și înscris, pentru a treia oară în acest sezon.

Vladislav Blănuţă (FC U Craiova1948) – Un jucător care merită o atenţie deosebită. A marcat al treilea gol în ediţia curentă.

Florinel Coman (FCSB) – O nouă evoluţie entuziasmantă. A ajuns la șapte goluri şi opt pase decisive în campionatul în curs.

Antrenorul Etapei

Bernd Storck (Sepsi OSK Sf Gheorghe) – Inspirat la schimbări, a bifat a treia victorie, rezultat care a urcat-o pe Sepsi pe un loc de play-off.

(video) ”Mexic”, cel mai bun marcator din Liga 1. Olaru, super goluri în partida cu FC Hermannstadt

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button