Medieșeanul Darius Olaru, din nou în echipa ideală a etapei

FCSB încheie anul din postura de lider al clasamentului, dar și cu cei mai mulți jucători în echipa ideală a etapei a 20-a, în viziunea Ligii Profesioniste de Fotbal. Cel mai bun unsprezece desemnat de LPF îl are pentru prima dată ca antrenor pe nou sositul Bernd Storck, scrie Mediafax.

FCSB a dat trei jucători echipei ideale, cu Darius Olaru în prim plan. Horațiu Moldovan revine între buturile celui mai bun unsprezece, alături de un alt coleg de la Rapid, 8 echipe fiind reprezentate de data aceasta.

Citește și: (video) ”Mexic”, cel mai bun marcator din Liga 1. Olaru, super goluri în partida cu FC Hermannstadt

Echipa ideală a etapei a 20-a:

Portar

Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923) – A contribuit din plin cu intervenţiile lui la punctul scos de rapidişti în derby-ul cu Petrolul.

Fundaşi

Valentin Creţu (FCSB) – A dominat flancul drept. Remarcabil efortul depus pe toată durata meciului.

Jonathan Cisse (Oţelul Galați) – Puternicul fundaş al gălăţenilor a fost ca un zid în faţa adversarilor. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Cristian Săpunaru (FC Rapid 1923) – Atitudine de căpitan! Şi-a mobilizat excelent colegii, care au făcut un joc bun, deşi au evoluat în inferioritate numerică.

Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) – Căpitanul oltenilor şi-a trecut în cont o nouă pasă de gol, a şasea din campionatul curent.

Mijlocaşi

Alin Roman (Politehnica Iaşi) – Din nou, decarul ieşenilor a fost decisiv pentru moldoveni. A înscris de două ori, salvând un punct pentru Poli.

Sherif Kallaku (Sepsi OSK Sf Gheorghe) – Introdus la pauză, a schimbat în bine evoluţia covăsnenilor. A marcat golul care a readus-o pe Sepsi OSK în joc.

Darius Olaru (FCSB) – Face un sezon fantastic. Cu dubla reuşită în ultima etapă, a ajuns la 10 goluri, capitol la care este în cea mai bună perioadă din carieră.

Atacanţi

Dennis Politic (Dinamo București) – A fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul cu FC Botoşani, în care a și înscris, pentru a treia oară în acest sezon.

Vladislav Blănuţă (FC U Craiova1948) – Un jucător care merită o atenţie deosebită. A marcat al treilea gol în ediţia curentă.

Florinel Coman (FCSB) – O nouă evoluţie entuziasmantă. A ajuns la șapte goluri şi opt pase decisive în campionatul în curs.

Antrenorul Etapei

Bernd Storck (Sepsi OSK Sf Gheorghe) – Inspirat la schimbări, a bifat a treia victorie, rezultat care a urcat-o pe Sepsi pe un loc de play-off.

(video) ”Mexic”, cel mai bun marcator din Liga 1. Olaru, super goluri în partida cu FC Hermannstadt

Exit mobile version