FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Atacantul Stefan Visic s-a întors la CSC Șelimbăr: ”Sunt pregătit pentru a demonstra din nou de ce sunt capabil”

După transferul atacantului Alexandru Pop (30 de ani), CSC Șelimbăr continuă seria de mutări în tabără pregătită de Claudiu Niculescu. Al doilea transfer al iernii este Ștefan Visic (26 de ani), care a mai îmbrăcat în trecut tricoul ”călăreților roșii”.

Sârbul Stefan Visic a ajuns pentru a doua oară la CSC Șelimbăr, echipă din Liga 2, în această iarnă. Visic este un jucător cu o carieră zbuciumată, care a evoluat în România, Serbia, Croația și Georgia.

Prima sa experiență la Șelimbăr a fost în vara anului 2022, când era anunțat ca o achiziție importantă. Visic era la acel moment golgheterul formației din Liga 3 Someșul Dej. A făcut pregătirea sub comanda lui Eugen Beza, însă după începutul sezonului, când încă nu debutase, a fost împrumutat la altă echipă din Liga 2, la Progresul Spartac.

La Progresul Spartac, Visic a evoluat în 13 meciuri și a înscris 3 goluri. La finalul sezonului, a revenit la Șelimbăr, dar nu a apucat să joace în campionat, fiindcă s-a accidentat chiar înainte să reînceapă meciurile oficiale. S-a ajuns la o despărțire amiabilă, iar Visic s-a întors la Someșul Dej (Liga 3), redenumită Minerul Ocna Dej.

În această iarnă, Visic a fost din nou transferat de Șelimbăr. Jucătorul speră să-și găsească locul în echipa lui Claudiu Niculescu și să ajute echipa să promoveze în Liga 1.

Ștefan Visic – ”Am muncit pentru luni să revin după accidentare”

”Pot spune că sunt foarte încântat să revin, echipa din Șelimbăr fiind una foarte dragă mie, iar relația pe care am avut-o cu stafful, domnul Remus Șerban, Cornel Stănilă și antrenorul Claudiu Niculescu, a fost la fel una foarte bună.

Chiar mi s-a părut că l-am impresionat pe antrenor și staff, că îmi câștigasem postul de titular în echipă, dar m-am acidentat grav în sezonul trecut și nu am putut juca. Eram într-o formă foarte bună. Din fericire, nu m-am operat, nu era cazul, dar recuperarea a fost grea, am muncit 4 luni să revin și apoi am ales să mă întorc la Minerul Ocna Dej, unde mi-am revenit fizic și chiar mă simțeam bine.

Într-un moment foarte bun pentru mine m-au chemat înapoi la Șelimbăr, nu am stat nicio secundă să mă gândesc pentru a accepta și sunt pregătit pentru a demonstra din nou de ce sunt capabil”, a spus, pentru Liga2.ro, Visic.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button