FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Mino Sota, ultimele 6 luni de contract la FC Hermannstadt. Dan Șucu îl vrea în Giulești

Rapidul continuă să se întărească în această perioadă de transferuri. După ce a adus în ofensivă pe Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz, formația italianului Cristiano Bergodi vrea să-și întărească și linia de mijloc.

Scopul giuleștenilor este să-l transfere pe Mino Sota, mijlocașul central japonez de la Hermannstadt. Niponul are contractul expirant în vară, iar Rapid vrea să profite de această situație.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, în zilele următoare vor avea loc discuții între reprezentații celor două cluburi. Rapid are în acest moment două variante pentru sibieni: fie cluburile ajung la un acord pentru un transfer pe o sumă modică, fie Rapid împrumută un jucător până la vară, fără să dea bani pentru japonez.

Mino Sota este un jucător de bază la Hermannstadt, club la care joacă din iulie 2021, când a fost adus de la Metalogoblus. În acest sezon, mijlocașul central a bifat 22 de prezențe, reușind un gol. În total are 94 de meciuri și o reușită pentru sibieni.

Dacă va pleca, Sota va fi al doilea mijlocaș central pe care Hermannstadt îl pierde în această iarnă, după ce ghanezul Baba Alhassan a semnat cu FCSB.

Dacă va ajunge la Rapid, Mino Sota va avea o concurență serioasă. Va lupta pentru un loc de titular cu Alexandru Albu, Răzvan Oaidă, Mattias Kait și Cătălin Cîrjan.

FC Hermannstadt pleacă în cantonament în Turcia

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button