FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Răzvan Trif, revine în Liga 1. Tocmai a semnat cu UTA Arad (actualizare)

La începutul lunii ianuarie, Răzvan Trif s-a alăturat lotului pregătit de Mircea Rednic, UTA Arad pentru pregătirile din pauza competițională. Vineri, 19 ianuarie 2024, Asociația Club Sportiv Mediaș confirmă transferul fotbalistului născut la Jidvei.

”ACS Mediaș și jucătorul Răzvan Trif au ajuns la un acord privind încetarea contractului, acesta ajungând la o înțelegere cu echipa prim divizionară, UTA Arad. Pe această cale, ACS Mediaș îi mulțumește pentru contribuția adusă in obținerea rezultatelor remarcabile din sezonul acesta competițional, Răzvan fiind unul dintre liderii și golgeterii echipei. Mulțumim și multă baftă, Răzvan!” au scris reprezentanții clubului medieșean pe Facebook.

Știre inițială:

Joi, 4 ianuarie 2024, echipa pregătită de Mircea Rednic, UTA Arad, s-a reunit la primul antrenament din noul an. Printre jucătorii prezenți la ședința de pregătire s-a numărat și Răzvan Trif, fundașul echipei ACS Mediaș.

După mai bine de șase luni de zile, Trif ar putea juca din nou în Liga 1. UTA Arad se află pe locul 12 în SuperLiga, cu 24 de puncte după 21 de etape disputate. Trif a reușit să marcheze patru goluri pentru gruparea de pe malul Târnavei Mari.

Originar din Jidvei, Trif a jucat în urmă cu un an de zile la CS Mioveni, apoi a semnat cu Universitatea Cluj, unde nu a reușit să debuteze. Răzvan Trif a debutat pentru prima dată în Liga 1 alături de Gaz Metan Mediaș, în anul 2016.

Sursă foto: UTA Arad (Facebook)

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button