ATLETISMULTIMELE ȘTIRI

Alexandra Hudea, de la CSM Mediaș, se întoarce cu bateriile încărcate din Antalya (foto)

Atleta Alexandra Hudea, de la CSM Mediaș, s-a întors în țară, după ce a participat la un stagiu de pregătire de o lună în Antalya, Turcia. Stagiul a fost organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român și a beneficiat de sprijinul Federației Române de Atletism.

Hudea a făcut parte din lotul de juniori care a participat la acest stagiu. Printre ceilalți sportivi care au fost prezenți se numără Mihaela Blaga (AC Mica Romă Blaj), Claudia Costiuc (CSM Dorna Vatra Dornei – CSM București), Cosmina Balaban (CSM Onești), Lenuța Constantin (CSM Bistrița), Uță Ștefania (CS Vâlcea 1924-CSM Onești), Ștefan Ciobanu (LPS-CA Roman), Alin Șavlovschi (CSM Megidia), Lucian Ștefan (CSS Caransebeș) și Alessia Pop (CS Giroc-Ghișoda).

Antrenamentele au avut loc pe o pistă de atletism modernă și au fost coordonate de o echipă de antrenori experimentați. Pe lângă antrenamentele specifice, sportivii au avut ocazia să participe și la alte activități, cum ar fi vizitarea unor obiective turistice din Antalya.

„Încheiem experiența noastră de neuitat cu ocazia stagiului de pregătire din Antalya! A trecut aproape o lună și suntem recunoscători și fericiți pentru cum s-a desfășurat. Vrem să mulțumim din suflet pentru toate facilitățile oferite, pentru căldura cu care am fost primiți și pentru momentele frumoase petrecute în Antalya. Așteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea în această primăvară, cu bateriile încărcate la maxim! Cu drag, Echipa România!”, au declarat unanim juniorii și antrenorii care au beneficiat din plin de acest cantonament.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button