FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Liderul din Liga 2 a revenit la antrenamente. Cantonament în Turcia pentru CSC Șelimbăr

Liderul Ligii 2, CSC 1599 Șelimbăr, a început luni pregătirea pentru returul sezonului. Jucătorii lui Claudiu Niculescu au efectuat vizita medicală, iar apoi au început antrenamentele pe Stadionul Pietricica din Sibiu.

Perioada de pregătire va fi împărțită în două etape. Prima parte va fi efectuată în țară, iar a doua în Turcia. În Antalya, ”călăreții roșii” vor disputa patru jocuri de verificare, care vor fi anunțate în perioada următoare.

Jocurile de pe teren propriu din Liga 2 vor fi disputate fie pe Stadionul Muncipal din Sibiu, fie pe Stadionul din Cisnădie.

La capitolul achiziții, clubul i-a anunțat oficial în această iarnă pe mijlocașul de bandă Gabriel Deac și pe atacanții Stefan Visic și Alexandru Pop. Conducerea clubului mai vizează încă două achiziții, dintre care un portar.

Au părăsit până acum echipa din Șelimbăr portarul Aleksander Mitrovic și fundașul Robert Răducioiu, dar se negociază și alte rezilieri de contracte. Juniorul Raul Rotund va continua la Șelimbăr, deși inițial presa centrală anunțase că este dorit înapoi de U Cluj.

Pentru Șelimbăr, primul meci oficial din acest an va fi în deplasare, la Târgu Jiu, contra ACS Viitorul Pandurii, în etapa 17 din eșalonul secund.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button