FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Fetele de la AFC Hermannstadt s-au reunit cu gândul la promovare. Au lipsit trei jucătoare de bază

Antrenamentele au început pe 15 ianuarie la Stadionul Măgura din Cisnădie, sub îndrumarea antrenorilor Octavian Budică și Lucian Cotora.

În prima etapă a pregătirilor, echipa va disputa un meci amical pe 27 ianuarie împotriva echipei ACS Predu din Vâlcea. În luna februarie, echipa va participa la un cantonament centralizat la Hârșova.

La antrenamentele echipei de senioare s-au alăturat trei junioare din echipa U17: Ștefania Popescu, Delia Lepșa și Enya Gribincea. Cu toate acestea, lipsesc trei jucătoare de bază din cauza accidentărilor: Maria Constantinescu, Nicoleta Adam și Georgiana Nistor.

Antrenorul Octavian Budică a menționat că nu a plecat nimeni de la echipă și că se lucrează la aducerea unui portar, având nevoie de întăriri pentru a atinge obiectivul de promovare.

Cu 16 puncte obținute în 8 meciuri, echipa feminină se află pe locul 3 în Seria B a Ligii 2. Deși liderul seriei, Poli Timișoara 2, nu are drept de promovare, AFC Hermannstadt se pregătește intens pentru a-și îndeplini obiectivul de a reveni în Liga 1.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button