ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Tricolorii la patinaj viteză testează pista olimpică din Coreea de Sud. Două sibience în echipa României

Tricolorii care au ajuns în Coreea de Sud, la Jocurile Olimpice de Tineret Gangwon 2024, au testat pista olimpică. Este vorba de sportivii care vor concura la sanie, bob și skeleton.

La Alpensia Sliding Center de la PyeongChang a fost marți zi de antrenamente, scrie Mediafax.

„Primii care au testat pista olimpică au fost sănierii, urmați de boberi și sportivii de la skeleton. După ce au luat la pas pista de la start la finiș pentru a vizualiza virajele, sportivii au coborât-o în viteză cu sania, monobobul și apoi skeletonul. Antrenorii filmează evoluțiile din virajele cheie și apoi analizează trasele împreună cu elevii lor”, scrie Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Patinaj viteză, fără patinoar. Sportivii din Sibiu la Jocurile Olimpice din Gangwon

La Pyeongchang a fost soare cu dinți marți, temperatura de dimineață a coborât sub -10 grade Celsius. Versanții sunt acoperiți de zăpada, iar organizatorii sunt amabili cu toți sportivii, spun reprezentanții COSR.

„Și tricolorii de la snowboard și sărituri cu schiurile au făcut drumul din satul olimpic la pârtie, pentru identificare traseu și abia așteaptă să înceapă întrecerile celei de a IV-a ediții a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Gangwon 2024”, mai arată reprezentanții COSR.

Jocurile Olimpice de Tineret Gangwon 2024 încep în 19 ianuarie 2024 și se vor încheia pe 1 februarie 2024. La competiția din Republica Coreea vor participa sportivi cu vârste cuprinse între 14-18 ani. Team România va fi reprezentată de 33 sportivi, care vor concura la 9 discipline.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button