FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Vasile Mihai Petra, transferat la ACS Mediaș: ”O să dau tot ce am mai bun pentru acest club”

Vasile Mihai Petra este un nou jucător al ACS, semnând un contract valabil pentru un an și jumătate. Acesta are 30 de ani și este născut la Orşova, pe data de 9 ianuarie 1994. Evoluează pe postul de mijlocaş central și are o experiență bogată în Liga 1, unde a jucat pentru FC Brașov, ASA Târgu Mureş, UTA Arad și Ceahlăul Piatra Neamț.

“M-a atras proiectul serios și oamenii de fotbal de aici. Un factor important îl constituie în alegerea mea și faptul ca am lucrat în trecut cu Mihai Ianc și am avut rezultate foarte bune împreună. Îmi doresc să alcătuim o echipă puternică, în special pentru anul următor și împreună să reușim rezultate cât mai bune.Îmi doresc să fiu bine primit de suporterii ACS-ului și cu siguranță o să dau tot ce am eu mai bun pentru acest club. Forța ACS!” a declarat Vasile Petra pentru club.

Petra este un jucător cu experiență și calificări, care poate aduce o contribuție semnificativă la ACS. Este un jucător tehnic, cu o bună viziune de joc și un bun control al mingii. De asemenea, este un jucător harnic și muncitor, care nu se teme să lupte pentru echipa sa.

Apariția lui Petra în echipă este o veste bună pentru fanii ACS. Acesta este un jucător care poate ajuta echipa să facă un pas înainte și să se apropie de obiectivele sale.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button