DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Claudiu Niculescu, mulțumit de transferurile din iarnă: ”Sunt jucători serioși și dornici de performanță”

Liderul Ligii 2, Șelimbăr, a făcut trei transferuri în această iarnă, pe Gabriel Deac, Alexandru Darius Pop și Alexandru Ion.

Antrenorul Claudiu Niculescu este mulțumit de aducerile făcute și crede că acești jucători vor ajuta echipa să-și atingă obiectivul, promovarea în Liga 1.

„Până în acest moment, au venit trei jucători pe care-i cunosc foarte bine. Cu doi dintre ei am mai lucrat în trecut, sunt jucători care – cu siguranță – ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul pe care-l avem. Sunt jucători serioși și dornici de performanță”, a declarat Niculescu, scrie Liga2.

Deac, Pop și Ion se vor alătura lotului Șelimbăr în perioada următoare și vor fi pregătiți pentru startul noului sezon, programat pentru 10 iulie.

În plus, Șelimbăr mai are în vedere o achiziție în această perioadă pre-competițională, un mijlocaș central defensiv. Niculescu a declarat că este în discuții cu un jucător și speră să-l poată aduce în echipă.

„Bineînțeles, au mai plecat câțiva jucători. Mai suntem în discuții cu un jucător, să sperăm că-l putem aduce. Dacă nu, lotul este conturat în proporție de 99 la sută, așa că nu este nicio grabă pentru noi. Vom vedea, zilele acestea, dacă mai vine un jucător, sau nu”, a mai spus Niculescu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button