DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Mihai Ianc, cu obiectiv clar pentru ACS Mediaș: ”Vrem să ne asigurăm un loc în play-off”

ACS Mediaș a început pregătirea pentru reluarea campionatului de Liga 2, programată pe 9 martie. Echipa lui Mihai Ianc a făcut vizita medicală la Stadionul ”Municipal” din Sibiu, unde s-au efectuat analize medicale și teste fizice.

”Avem o stare bună, de optimist, de tinerețe, suntem optimiști pentru perioada următoare. Ne facem programul normal de pregătire pe care l-am discutat cu conducerea clubului pentru această perioadă de iarnă care nu este ușoară”, a declarat Mihai Ianc.

ACS Mediaș are programate șapte meciuri amicale până la reluarea campionatului.

”Până la ora primului joc din data de 9 martie, avem programate șapte partide amicale. Marți cu Corvinul Hunedoara, după care Odorheiul Secuiesc, Zalăul, la Cluj, Reghinul, Universitar Alba Iulia și ultimul amical cu Deva. Probabil vor mai apărea între ele un amical cu un adversar din Liga IV-a”, a mai spus Mihai Ianc.

Antrenorul ACS Mediaș a declarat că obiectivul echipei sale este să se califice în play-off.

”Primul obiectiv pe care mi-l doresc este să ne asigurăm un loc în play-off. Ar fi un pas mare pentru clubul nou promovat și pentru fotbalului medieșean. O să dăm totul să terminăm chiar în primele 2 fără nici o problemă, o să jucăm toate meciurile pe teren, ne dorim acest lucru. Obiectiv pe termen scurt să ne pregătim cât mai bine, iar băieții să fie sănătoși, să putem crește și progresa”, a încheiat Mihai Ianc.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button