DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

„Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu puteți” – Mesajul emoționant al președintelui FR Baschet către micii baschetbaliști

Președinta Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, le-a transmis un mesaj de încurajare și încredere tinerilor care participă la primele selecții către performanță.

În mesajul său, Tocală a subliniat importanța dragostei pentru baschet și a credinței în sine, precum și necesitatea de a fi jucători de echipă și de a se bucura de fiecare moment.

”Dragi mici baschetbaliști,

Vă felicit pentru că ați ajuns la această etapă importantă în cariera voastră! Primele selecții către performanță reprezintă un moment crucial pe drumul spre succes în baschet. Vă admir pasiunea și dedicarea pentru acest sport extraordinar și sunt aici să vă transmit încurajări și încredere pentru această experiență.

În primul rând, amintiți-vă de dragostea și bucuria pe care le aveți pentru baschet. Nu uitați că drumul spre performanță este o călătorie, iar fiecare etapă este importantă. Va fi nevoie de sacrificii, provocări și obiective clare, dar dacă vă doriți cu adevărat, veți reuși.

Important este să credeți în voi, în potențialul vostru. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu puteți. Dacă vă puneți mintea la lucru și munciți din greu, veți vedea progresul.

Să construim o echipă pentru viitor este obiectivul nostru. Fiți jucători de echipă! Împărtășiți cu colegii inspirația și energia voastră și încurajați-i să vă urmeze.

În final, vă doresc să vă bucurați de fiecare moment și să vă păstrați zâmbetul pe teren. Viața de sportiv este plină de provocări, dar și de recompense incredibile. Fii curajos, perseverent și să ai încredere în capacitatea ta de a deveni cel mai bun jucător.

Succes la selecție și în cariera voastră de baschetbalist!” a scris Carmen Tocală pe pagina de Facebook a Federației Române de Baschet.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button