ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Sibianul Victor Cornea explică situația cu antrenorul și Andreea Bălan: „Este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine”

Victor Cornea a fost acuzat că a rupt legătura cu antrenorul său din cauza Andreei Bălan, care îl însoțește peste tot. Sportivul a negat aceste acuzații și a declarat că antrenorul său este Andrei Cociașu, alături de care lucrează de ani buni, scrie EVZ.ro

„Antrenorul meu este @andreicociasu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a reușit să fie cu mine și la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei când îi permite programul este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine”, a spus Victor Cornea pe Instagram.

Jucătorul de tenis a recunoscut că Andreea Bălan îl însoțește în turnee și că are nevoie de sprijinul ei.

„Conexiunea noastră este una divină. Pe plan personal îmi doresc să menținem acest echilibru emoțional și să ne bucurăm împreună de familie. Pe plan profesional, am ca obiectiv pe termen scurt să termin anul printre primii 50 de jucători ai lumii, și astfel să îmi asigur prezența la Grand Slam-ul din Australia. Cât despre planul meu pe termen lung, îmi doresc să îmi îndeplinesc visul copilăriei, și anume, să câștig un turneu de Grand Șlam și să ajung numărul unu mondial”, a declarat Victor Cornea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button