DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Ionuț Buzean, președintele ACS Mediaș, critică Transgaz pentru starea stadionului Gaz Metan: ”Acest stadion a fost construit pentru medieșeni”

Președintele Asociației Club Sportiv Mediaș, Ionuț Buzean a făcut o declarație publică privind imaginile apărute în mass-media cu starea stadionului de pe malul Târnavei Mari.

În urma imaginilor care au circulat pe rețelele de socializare în ultimele zile, în care se prezintă starea avansată de degradare a stadionului Gaz Metan din Mediaș, președintele clubului ACS Mediaș, Ionuț Buzean, a făcut o declarație în care critică compania Transgaz, proprietara stadionului.

“Am fondat acest club din dorința de a oferi copiilor din Mediaș o continuitate sportivă și de a duce fotbalul local acolo unde îi este locul. În acest an și jumătate de existență, am avut câteva realizări importante, dar situația cu stadionul ne pune în dificultate.

Am făcut nenumărate solicitări către conducerea Transgaz pentru a prelua stadionul, dar nu am primit niciun răspuns afirmativ. Am închiriat stadionul pentru trei meciuri, dar prețul a fost prea mare pentru noi.

Stadionul Gaz Metan este singurul din oraș care poate oferi condiții optime pentru competiții și antrenamente. Acesta a fost construit pentru medieseni, și consider că toți sportivii din Mediaș trebuie să fie lăsați să își desfășoare activitatea acolo.

Este inadmisibil ca un stadion care aparține comunității să fie lăsat în această stare de degradare. Transgaz trebuie să își asume responsabilitatea și să găsească o soluție pentru a rezolva această problemă”, a declarat Ionuț Buzean.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button