DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Mihai Teja, despre experiența cu medieșeanul Darius Olaru la Gaz Metan: ”Un copil talentat, care muncea foarte mult”

Mihai Teja, antrenorul care l-a descoperit pe Darius Olaru la Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre fostul său elev, care în prezent este golgheterul Ligii 1.

„Cred că avea 18 ani la Gaz Metan, era un jucător bun, făcea diferența. Nici nu se cunoștea că aveam un fotbalist U21 în echipă.

Juca mijlocaș dreapta atunci. Îl mai puneam uneori și în spatele vârfului, în 4-2-3-1. Am avut o serie de 5-6 meciuri în care luam cartonaș roșu mereu. La un moment dat, ne aflam iar în inferioritate numerică și l-am pus pe el mijlocaș central în 4-4-1. Normal că trebuia să facă și faza defensivă mult mai mult.

După meci era terminat din punct de vedere fizic. L-am întrebat cum e. «Domn’ profesor, e foarte greu în linia de mijloc, trebuie să alergi mai mult», mi-a răspuns. Iată că ușor, ușor fiecare experiență pe care o treci te ajută.

Este un copil talentat, cu mult bun simț, foarte liniștit. Muncea foarte bine la antrenamente. E și un tip destul de sensibil. Când îl mai certam, nu-i convenea, dar înțelegea și era dornic să facă performanță și să se ducă la o echipă mult mai bună”, a declarat Teja la GSP Live.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button