FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Aron Huzu, cel mai bun arbitru sibian, Ambasador al Sibiului

Aron Huzu, fost arbitru FIFA și președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, a fost recompensat pentru contribuțiile sale deosebite aduse fotbalului românesc.

Pe 28 ianuarie 2024, cu ocazia meciului de fotbal FC Hermannstadt – FC Botoșani, Aron Huzu a dat lovitura de începere a partidei și va primi din partea clubului sibian trofeul de Ambasador al Sibiului.

Aron Huzu s-a născut în Sibiu în anul 1953 și a început să arbitreze la vârsta de 16 ani. A evoluat rapid în carieră și a devenit arbitru FIFA în anul 2000. A arbitrat meciuri importante la nivel național și internațional, inclusiv finale de Cupă și Supercupă a României, meciuri de Liga Campionilor și Cupa UEFA.

După retragerea din activitate, Aron Huzu a ocupat funcția de președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din România timp de 10 ani. În această perioadă, a contribuit la dezvoltarea arbitrajului românesc și la îmbunătățirea calității arbitrilor români.

Aron Huzu este un simbol al arbitrajului românesc și o figură respectată în lumea fotbalului. Titlul de Ambasador al Sibiului este o recunoaștere a meritelor sale și a contribuțiilor sale deosebite aduse orașului natal.

foto Alberto Duhomnicu

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button