FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Balaure, erou la Hermannstadt. Dublă în victoria cu 2-0 în fața lui Botoșani

FC Hermannstadt a câștigat cu 2-0 meciul cu FC Botoșani, disputat duminică, pe Stadionul Municipal Sibiu, în etapa a 23-a a Superligii României.

Oaspeții au început mai bine jocul, dar Hermannstadt a deschis scorul în minutul 10, prin Silviu Balaure. Atacantul sibian a primit o pasă filtrantă de la Ionuț Paraschiv și a șutat cu stângul din interiorul careului, în poarta lui Denis Ducan.

VEZI ȘI: Balaure, erou la Hermannstadt. Dublă în victoria cu 2-0 în fața lui Botoșani

Botoșani a încercat să egaleze, dar Hermannstadt a fost mai bună în faza defensivă și a reușit să se mențină în avantaj până la pauză.

În repriza secundă, Hermannstadt a continuat să domine jocul și a marcat al doilea gol în minutul 50, din nou prin Balaure. Atacantul sibian a profitat de o greșeală a lui Mihai Răzvan Benzar și a marcat din lovitură liberă, din afara careului.

Botoșani a încercat să revină în joc, dar Hermannstadt a controlat bine partida și a reușit să obțină o victorie importantă.

Jucătorul meciului: Silviu Balaure (FC Hermannstadt)

Balaure a fost decisiv în victoria Hermannstadtului, marcând două goluri importante. Atacantul sibian a fost o amenințare constantă pentru apărarea lui Botoșani și a arătat că se află în formă bună.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button