SPORT ÎN ROMANIAULTIMELE ȘTIRI

Trei jucătoare din România, pe tabloul principal la Transylvania Open

Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse și Anca Todoni vor participa la cea de-a patra ediție a Transylvania Open, turneu WTA 250 care va avea loc la Cluj-Napoca între 3 și 11 februarie.

Jaqueline Cristian a urcat pe tabloul principal în urma retragerii din turneu a Annei Kalinskaya, iar Gabriela Ruse și Anca Todoni au primit câte un wild card din partea organizatorilor.

Cele două wild card-uri rămase vor fi acordate înainte de turneu, unul unei jucătoare din top 30, conform regulamentului WTA, iar celălalt unei jucătoare din România.

Cei care doresc să participe la turneul de tenis din Cluj pot achiziționa bilete la prețuri care variază între 65 și 190 de lei și oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de la ambele terenuri de joc.

Turneul de tenis din Cluj-Napoca va avea loc în sala polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, pe cele două terenuri de tenis care vor fi amenajate. În total, 32 de jucătoare vor concura la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu, pentru 250 de puncte WTA și premii în valoare de 267,082$. În plus, tabloul de calificări va avea 24 de jucătoare.

Turneul din 2023 a avut loc în perioada 16-22 octombrie și a fost câștigat la simplu de Tamara Korpatsch. Tânăra jucătoare din Germania a obținut la Cluj primul titlu WTA 250 din carieră, după finala jucată cu Gabriela Ruse. Campioane la dublu au fost Jodie Burrage și Jil Teichmann, după finala disputată cu Leolia Jeanjean și Valeriya Strakhova.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button