FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Silviu Balaure, dubla și locul în echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat pe Elias Charalambous antrenorul echipei ideale a etapei a 23-a a Superligii, după ce FCSB s-a impus în deplasarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”, învingând Universitatea Craiova.

Cel mai bun unsprezece al etapei mai are în componență încă 3 jucători de la FCSB, alături de ații doi de la CFR Cluj. De remarcat și prezența lui Lukas Dima, un portar ce a ajuns la 10 meciuri fără gol primit.

Echipa ideală a etapei a 23-a:

Portar
Lukas Zima (Petrolul Ploiești) – Portarul prahovenilor a fost imbatabil, având şapte intervenţii în duelul prahovenilor cu Oţelul. A bifat al 10-lea meci fără gol încasat.

Fundaşi
Cristian Manea (CFR 1907 Cluj) – A dominat întreg flancul drept. Indiscutabil, este unul dintre cei mai buni pe postul său din campionat.
Rachid Bouhenna (Politehnica Iaşi) – Căpitan în premieră, a făcut un joc perfect în defensivă. Experienţa lui este un câştig pentru gruparea moldavă.
Siyabonga Ngezana (FCSB) – Debutant în fotbalul european în acest sezon, a devenit rapid titular incontestabil în cea mai bună defensivă din campionat. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
Diogo Rodrigues (UTA Arad) – Utilizat în stânga, a înscris în permieră pe prima scenă din România, golul său dovedindu-se a fi decisiv.

Mijlocaşi
Silviu Balaure (FC Hermannstadt) – O nouă prestaţie formidabilă! A înscris de două ori şi a ajuns la şapte goluri în campionatul curent, în care mai are şi cinci assist-uri.
Adrian Şut (FCSB) – A acoperit excelent centrul terenului, unde roş-albaştrii au blocat majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de adversari.
Ronaldo Deaconu (Farul Constanța) – Transferat în această iarnă la Farul, a marcat primul gol în tricoul dobrogenilor, răsplătind încrederea primită din partea antrenorului.

Atacanţi
Ciprian Deac (CFR Cluj) – O nouă lecţie predată de cel care s-a remarcat întreaga carieră prin seriozitatea cu care a tratat fotbalul. A oferit trei pase decisivie, ajungând la 90 de assist-uri în 17 sezoane de SuperLigă.
Borisan Burmaz (FC Rapid 1923) – Pentru al doilea meci la rând, vârful sârb s-a dovedit a fi arma secretă care a adus toate punctele giuleştenilor.
Florinel Coman (FCSB) – Un nou meci în care a arătat că este demn să poarte pe tricou legendarul număr 7. A fost principalul pericol pentru apărarea adversă.

Antrenorul Etapei
Elias Charalambous (FCSB) – Tehnicianul roş-albaştrilor a pregătit perfect meciul de pe „Ion Oblemenco”, unde bucureştenii s-au impus clar în faţa unui contracandidat în lupta pentru locurile fruntaşe.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button