FOTBALULTIMELE ȘTIRI

ACS Mediaș ar putea juca pe ”Municipal” primul meci oficial din 2024

ACS Mediaș, noul proiect fotbalistic al orașului de pe malul Târnavei Mari ar putea juca pe ”Municipal” prima partidă oficială din 2024.

După desființarea Gazului Metan, clubul înființat de Ionuț Buzean s-a luptat și luptă în continuarea pentru a ”câștiga” dreptul de a juca meciurile de acasă pe stadionul ”Gaz Metan”, teren ce în momentul de față se află sub administrarea Transgaz.

Suporterilor ACS Mediaș anunță că există posibilitatea ca meciul cu liderul la zi al seriei, CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, să se joace pe Stadionul Gaz Metan, în luna martie.

”Ne bucurăm să vă anunțăm că există posibilitatea de a găzdui meciul cu liderul la zi al seriei noastre, CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud- fotbal , pe terenul nostru, pe STADIONUL GAZ METAN, programat în luna martie! Cu toate acestea, pentru fezabilitatea acestui obiectiv, avem nevoie de sprijinul fiecăruia dintre voi!

Chiar dacă costul închirierii stadionului pentru acest eveniment (mai exact 7.000 de euro, plus TVA și alte cheltuieli asociate), suntem încrezători că vom putea aduce iarăși o mare mulțime de medieșeni în tribunele Stadionului Gaz Metan, la fel cum s-a întâmplat în returul barajului cu echipa din Gheorgheni.

Scopul nostru este de a acoperi măcar o parte din costurile aferente închirierii stadionului Gaz Metan și în același timp, de a oferi o susținere puternică echipei noastre în drumul către victorie. Fiecare loc din tribună contează, iar implicarea noastră, a fiecăruia dintre noi poate face diferența! Vă invităm așadar, să umplem STADIONUL GAZ METAN în cazul în care meciul cu bistrițenii se va juca acolo!” se arată într-un comunicat emis de suporterii ACS Mediaș pe pagina de Facebook.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button