SPORT ÎN ROMANIAULTIMELE ȘTIRI

AFC Hermannstadt are două jucătoare convocate la naționala U17

Răchitan Ștefania și Brăila Maria, de la AFC Hermannstadt au fost convocate la echipa națională a României U17.

”Avem plăcerea să vă informăm că Echipa Națională de fotbal feminin u17 a României va participa, în perioada 17 – 25 februarie 2024, la un stagiu de pregătire centralizată la CNAFM Buftea. Cu această ocazie, reprezentativa noastră va disputa două amicale în vederea efectuării ultimelor pregătire înainte de miniturneul turneului 2 al Campionatului European feminin sub 17 ani UEFA 2024, care va fi găzdui de Insulele Feroe între 12 și 24 martie 2024.

În vederea participării la acest turneu de calificare, în cazul convocării acestor jucătoare, reunirea va avea loc la CNAFM Buftea în ziua de 10 martie 2024, iar revenirea din Insulele Feroe va avea loc pe 24 februarie 2024. Suntem bucuroși să vă aduce la cunoștință că jucătoarele mai sus menționate fac parte din lotul convocat de stafful nostru” au transmis reprezentanții FRF.

Bucuroși pentru cele două convocări

”Felicitări clubului nostru pentru cele două convocări la Naționala României U-17! Suntem mândri de Răchițan Ștefania Maria și Băilă Maria Georgiana pentru această reușită importantă.

Le dorim mult succes fetelor la meciurile cu naționala și sperăm să aibă parte de o experiență memorabilă în tricoul României. Suntem convinși că vor face o treabă excelentă și vor reprezenta cu cinste clubul nostru și țara noastră. La cât mai multe convocări și performanțe de top în cariera lor! Hai România!” au scris pe FAcebook reprezentanții clubului din Cisnădie.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button