DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Caius Băra îl susține pe Duma Ioan pentru un nou mandat la conducerea AJF Sibiu: ”Este un om dedicat, preocupat să facă mai atractive competițiile”

Zilele trecute, președintele Asociației de Fotbal Sibiu, Duma Ioan a declarat în presa locală ca va candida pentru un nou mandat la șefia AJF. Alegerile vor avea loc pe 17 februarie.

Contactat de SportînSibiu, președintele ASFC Interstar Sibiu, Caius Băra a vorbit despre sprijinul pe care AJF ar trebui să-l primească din partea autorităților, dar și despre faptul că Duma Ioan merită încă un mandat ca și președinte al AJF Sibiu.

CITEȘTE, aici: Ioan Duma, președintele AJF Sibiu, candidează pentru un nou mandat

”AJF-ul de astăzi este la fel ca și în trecut, adică nesprijinit, dar bineînțeles că sunt progrese evidente în ceea ce înseamnă competițiile, dar mai este foarte mult de lucru la mentalitatea cluburilor noi sau mai mici ca număr de jucători.

Nu poți să te numești școală de fotbal fără niciun antrenor în club. Competițiile trebuie respectate și tratate mult mai serios de către echipe. Copiii pentru asta se antrenează, pentru jocul de la sfârșitul săptămânii, pentru ei astea sunt foarte importante. Despre Duma Ioan (Ionci), îi urez succes în următorul mandat și știe că eu îi dau sfaturi competente bazate pe experiența anilor petrecuți în AJF și în fotbal de 25 de ani.

Este un om dedicat, preocupat să facă mai atractive competițiile, merită să fie președintele AJF. În viitor să fie mult mai atent la oamenii care chiar lucrează pentru fotbal, nu doar onorifici cum au fost în unele comisii.” a declarat Caius Băra, într-un interviu pentru SportînSibiu.

Alte știri sport din Sibiu

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button