DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Interstar Sibiu, al patrulea transfer internațional. Caius Bară – ”Sunt copii foarte buni în Sibiu, iar generațiile următoare sunt deosebite”

Caius Băra, președintele clubului Interstar Sibiu, se declară fericit și împlinit datorită respectării promisiunilor făcute și a potențialului enorm al tinerilor fotbaliști din Sibiu.

El evidențiază transferurile internaționale reușite, precum cele ale lui Oroian Alexandru la Arsenal Londra și Palmes Raul și Popa Daniel la Honved Budapesta, ca dovezi concrete ale calității academiei. Băra subliniază că generațiile viitoare sunt deosebite și promite noi performanțe remarcabile.

Interstar Sibiu, al patrulea transfer internațional

”Mă simt fericit și împlinit . Am făcut o promisiune pe care mi-am respectat-o și urmează altele pentru alți copii pe care le voi îndeplini. Au mai fost transferuri internaționale, nu este primul. Interstar a mai oferit jucători în străinătate. Oroian Alexandru la Arsenal Londra, Palmas Raul și Popa Daniel la Honved Budapesta. Sunt copii foarte buni în Sibiu, iar generațiile următoare sunt deosebite. Urmează alte 2 talente să ajungă unde pot face performantă și sunt doriți.

Sibiul are și va avea fotbaliști

”Anul 2023 a fost un an excelent pe plan sportiv pe de o parte și dificil pe plan organizatoric deoarece a fost cu multe schimbări legislative pe altă parte. În urma câștigării Cupa României Elite U16, performanță ce greu va fi repetată, am avut parte de un val de invidie cum rar s-a mai văzut prin Sibiu. Dar le-am trecut cu bine, am demonstrat tuturor că Sibiul are și va avea fotbaliști” a mărturisit președintele clubului Interstar, Caius Bară.

20 de ani de activitate sportivă NEÎNTRERUPTĂ

”2024 este un an special pentru Interstar Sibiu, clubul care aniversează 20 de ani de activitate sportivă neîntreruptă. O performanță unică în România la nivelul fotbalului juvenil, care demonstrează pasiunea și dedicarea echipei Interstar.Clubul își propune să continue pe aceeași linie a performanței, cu o echipă de antrenori experimentați și entuziaști, care pun accent nu doar pe rezultatele sportive, ci și pe educația și dezvoltarea tinerilor fotbaliști.

Selecția la Interstar este continuă, atrăgând copii din toate grădinițele și școlile județului. Renumele clubului pentru seriozitate și performanță este o garanție a calității instruirii oferite. Interstar Sibiu are ambiția de a pune Sibiul pe harta performanțelor fotbalistice românești. Cu o generație talentată de tineri fotbaliști și o conducere dedicată, clubul are toate șansele să obțină rezultate remarcabile în anii care vin.” a declarat Caius Bară.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button