DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Lupta pentru un stadion. Caius Băra, președintele Interstar despre ACS Mediaș: ”O șansă pentru fotbalul medieșean de performanță”

Sportul a fost mereu o parte importantă a vieții la Mediaș, cu rezultate remarcabile în fotbal, baschet și alte discipline. După desființarea Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș, o nouă speranță a apărut: ACS Mediaș, un proiect ambițios inițiat de foste glorii ale fotbalului mediesan.

Lupta pentru un stadion

Ionuț Buzean, președintele ACS Mediaș și fost căpitan al echipei Gaz Metan, se luptă de luni bune pentru obținerea dreptului de joc pe stadionul “Gaz Metan”, aflat în prezent sub administrarea SC Transgaz Mediaș. Susținerea pentru ACS Mediaș este esențială pentru a oferi tinerilor fotbaliști din zonă o șansă de a performa la un nivel ridicat.

O șansă pentru fotbalul mediesan de performanță

”ACS Mediaș clubul pe care l-am sprijinit exact când trebuie și era nevoia cea mai urgență ar trebui sprijinită din toate direcțiile pentru că așa cum este și la Sibiu, prin Interstar și Alma sunt cele mai importante academii din județ care putem să jucăm la un nivel ridicat.

Dacă la Mediașul este ajutat și noi vom beneficia de jocuri de mare calitate, sunt convins că prietenul meu Ionuț Buzean va găsi soluții pentru fotbalul medieșean împreună cu colectivul de antrenori dedicați fenomenului din oraș. Sunt antrenori de calitate mare și merită să se antreneze pe terenuri bune” a declarat președintele ASFC Interstar Sibiu pentru SportînSibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button