DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Vicepreședintele AJF Sibiu, Andrei Bițu face un pas în spate: ”Nu mai candidez pentru încă un mandat”

Au mai rămas doar câteva zile până la alegerile din cadrul Asociației Județene de Fotbal, iar vicepreședintele Andrei Bițu nu va mai candida pentru încă un mandat.

După ce zilele trecute, președintele Duma Ioan, a declarat faptul că va candida pentru încă un mandat la șefia AJF, vicepreședintele Andrei Bițu a publicat pe Facebook un mesaj prin care susține că face pasul inapoi.

CITEȘTE și: Fotbalul sibian, între creștere și stagnare. Ioan Duma, președintele AJF Sibiu, candidează pentru un nou mandat

”Mai sunt câteva zile până la finalul mandatului de Vicepreședinte AJF Sibiu și am decis să NU mai candidez pentru încă un mandat, pentru că doresc să ma implic și mai mult în comunitatea din care fac parte si alături de care am reușit foarte multe rezultate notabile, fie că vorbim de grupe de copii și juniori, fotbal feminin, baze sportive, antrenori cu licență, Liceul sportiv, echipe de top aduse la Cisnădie, etc. !În ce mă privește m-am ținut de cuvânt și nu am dorit să fiu renumerat sau să încasez vreo sumă de pe urma funcției din cadrul AJF și nici alte beneficii sau foloase materiale, ci toata implicare mea în cadrul AJF a fost “pro bono”!

Pe această cale multumesc tuturor celor care au fost alături de mine în acești ani și dacă este să fac o scurtă retrospectivă nu pot spune decât că am avut un Președinte, pe Ioan Duma care a muncit din răsputeri să reconstruiasca, să imbunătățească, să digitalizeze, să obtină fonduri nerambursabile, să crească numarul de jucatori din cadrul AJF și care merită pe deplin susținut pentru încă un mandat! Foarte multe din proiectele cu care am candidat au fost puse in practică de actuala conducere AJF și nu vreau să imi asum merite ci toate aceste se datoreaza exclusiv actualului președinte care a înțeles pe deplin nevoia si necesitatea acestor proiecte!

Felul cum a fost gestionată asociatia pe durata a celor 4 ani (probabil cei mai grei din istoria ei) mă fac să fiu încrezător că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pentru fotbalul sibian cu Ioan Duma Președinte !

În final recomand conducătorilor de cluburi să facă lobby pentru activități sportive la aleșii locali, și la comunitatea din care fac parte…” este mesajul vicepreședintelui Andrei Bițu, postat pe pagina de Facebook.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button