FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Bilete la FC Hermannstadt vs. Petrolul Ploiești. Programul casierie

Clubul de pe malul Cibinului, FC Hermannstadt pune la vânzare bilete online pentru confruntarea cu FC Petrolul Ploiești, programată pe 11 februarie, de la ora 18:15, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Tarifele biletelor variază în funcție de zona din stadionul: 50 lei pentru Tribuna 1, 40 lei pentru Tribuna 2 și 20 de lei pentru peluză. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, însă fără a li se aloca un loc, fiind recomandat să stea în brațele părinților sau ale însoțitorilor.

De asemenea, sunt disponibile bilete cu reducere de 50% pentru elevi și studenți la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu, ce vor fi eliberate exclusiv la casieria stadionului, pe baza carnetului de elev sau student în curs de valabilitate. În plus, adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 de lei lângă minorul însoțit. La punctele de acces, biletele vor fi verificate împreună cu documentele care au stat la baza achiziției.

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele necesare, este suficient să confirme prezența la meci prin intermediul adresei de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro.

Biletele fizice se vor putea achiziționa direct de la casieria noului stadion din Sibiu, începând de vineri, 9 februarie, în intervalul orar:

  • Vineri, 9 februarie: 12:00 – 18:00
  • Sâmbătă, 10 februarie: 12:00 – 18:00
  • Duminică, 11 februarie: 12:00 – 18:15.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button