HANDBALULTIMELE ȘTIRI

CS Măgura, fără victorie de trei etape în Liga Florilor. Sâmbătă vine CS Dacia Mioveni la Cisnădie

Handbalistele de la CS Măgura Cisnădie nu au mai câștigat de trei etape în Liga Florilor și vor încerca să pună capăt acestei serii negative sâmbătă, când vor primi vizita echipei CS Dacia Mioveni.

Meciul din cadrul etapei a 16-a se va disputa în Sala Sporturilor din Cisnădie, de la ora 18:00, și va fi arbitrat de C. Belean, S. Hendrea și D. Ciulei.

Etapa precedentă a adus o înfrângere dureroasă pentru Măgura Cisnădie, 36-26 pe terenul CSM București. Dacia Mioveni a fost la un pas de victorie, cedând cu 23-24 în fața HC Zalău.

În clasament, CS Măgura Cisnădie se află pe locul 9, cu 15 puncte (4 victorii, 3 egaluri și 8 înfrângeri). CS Dacia Mioveni 2012 ocupă poziția a 12-a, cu 13 puncte (4 victorii, 1 egalitate și 10 înfrângeri).

Meciul de sâmbătă va fi o oportunitate importantă pentru Măgura Cisnădie de a obține o victorie care să le relanseze în clasament. Dacia Mioveni este o echipă cu care Măgura Cisnădie se poate bate de la egal la egal, iar elevele lui Alexandru Weber vor trebui să profite de avantajul terenului propriu pentru a obține cele două puncte.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button