FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Fotbalul la Mediaș, sufocat de neglijență – Suporterii pregătesc un protest!

De mulți ani sportul la Mediaș nu a mai fost susținut financiar la capacitate maximă. Companiile Romgaz și Transgaz par să se implice mai mult în afara județului, unde în prezent multe alte echipe poartă pe tricouri cele două sigle ale instituților de gaz.

Situația la Mediaș este cu totul alta. Romgaz se implică, Transgaz ridică din umeri. Zilele trecute au apăruț imagini pe grupurile de suporteri, precum intrările de la Tribuna a II-a a stadionului ”Gaz Metan” au fost blocate, cu garduri și parcare ”ACCES INTERZIS”.

foto Suporteri ACS Mediaș (Facebook)

După desființarea Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș, noul proiect fotbalistic numit ACS MEDIAȘ, a preluat toate grupele de copii și juniori. Președintele noului proiect fotbalistic, Ionuț Buzean, a declarat într-un interviu acorda în 2023, că noul proiect de la Mediaș nu va fi lăsat de izbeliște cum au făcut foștii conducători ai Gazului Metan.

Zeci de cereri, nici un răspuns

ACS Mediaș se ”luptă” cu Transgaz pentru a obține dreptul la folosirea stadionului Gaz Metan. Zilnic, toți cei peste 400 de jucători din cadrul academiei sunt obligați să participe la antrenamente pe același teren, un singur teren de joc cu suprafață sintetică. Din cauza numărului mare de juniori, antrenamentele sunt fragmentate și se desfășoară cu celeritate.

Suporterii ACS Mediaș pregătiți de protest

”Suporterii medieșeni, alături de locuitorii orașului, intenționează să iasă în stradă în fața sediului Transgaz pentru a-și exprima nemulțumirea față de neglijența companiei în ceea ce privește sportul local și în special de lipsa de interes față de Stadionul Gaz Metan. Chiar dacă noul club, ACS Mediaș 2022 a reușit să obțină performanțe notabile într-un timp record de la înființare, condițiile de antrenament lasă mult de dorit, iar progresul tuturor echipelor este blocat din cauza lipsei de spațiu și de facilități adecvate.” se arată într-un comunicat publicat de Suporterii ACS Mediaș.
Contactat de unul dintre reporterii SportînSibiu, unul dintre reprezentanții ”Suporterii ACS Mediaș” a mărturisit faptul că nu s-a stabilit încă o dată de protest. Dacă nu se schimbă nimic, cu siguranță va fi stabilită o zi de protest.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button