SPORT ÎN ROMANIAULTIMELE ȘTIRI

Audierile Simonei Halep la TAS se încheie vineri, verdictul neavând o dată stabilită

Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în cazul în care Simona Halep este acuzată de dopaj, se încheie vineri. Jucătoarea română de tenis a anunțat în prima zi că va face declarații doar după audieri. TAS nu a anunțat o dată sigură la care va face cunoscut verdictul.

Procesul care va decide probabil viitorul carierei jucătoarei române continuă vineri la Lausanne, sportiva urmând să facă declarații la final. Se estimează că audierile se vor încheia în jurul orei 16.30 (ora României), scrie Mediafax.

Este a treia zi de audieri, în primele două trecând prin fața celor trei judecători, pe lângă experți angajați de cele două părți și câțiva martori, printre care Patrick Mouratoglou, antrenorul jucătoarei la momentul lansării acuzației de dopaj, dar și fizioterapeuta sa, Candice Gotier.

În cele două zile de audieri, cei implicați au petrecut aproape 10 ore zilnic în incinta TAS, care a făcut cunoscut faptul că nu poate da un termen limită până la care va face cunoscut verdictul. Un verdict care va fi definitiv și neatacabilă.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button