ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Simona Halep, încrezătoare după audierile de la TAS: “Adevărul va ieși la iveală”

Simona Halep a părăsit astăzi Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) după ultima rundă de audieri în cazul de dopaj care o vizează. Dubla campioană de Grand Slam a declarat că este încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și va demonstra că nu s-a dopat niciodată, scrie GSP.

Halep a sosit la TAS la ora 10:00 și a stat la audieri timp de peste șase ore. La ieșirea din clădire, a fost întâmpinată de o mulțime de reporteri români și străini.

“Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea,” a declarat Halep. “Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat niciodată.”

Halep a fost suspendată provizoriu din tenis în luna octombrie 2022, după ce a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă, roxadustat. Ea a contestat decizia Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA) la TAS, sperând la o reducere sau anulare a sancțiunii.

Un verdict din partea TAS este așteptat în următoarele luni.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button