ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Alerg pentru mama: Cros caritabil în Pădurea Șopa pentru a sprijini victimele violenței

Pădurea Șopa din Sibiu va fi gazda Crosului caritabil “Alerg pentru mama” pe 10 martie 2024, un eveniment organizat de Asociația studențească AMiCUS România.

Scopul crosului este strângerea de fonduri pentru a sprijini victimele violenței domestice, prin finanțarea Centrului Casa ADRA, gestionat de ADRA România.

Participanții de toate vârstele și nivelurile de pregătire fizică sunt bineveniți la eveniment.

Adulții pot alege din trei distanțe de alergare: 2,5 km, 5 km și 10 km, în timp ce copiii pot participa la un traseu special de 500 m.

Înscrierile se pot face online: https://amicus.ro/evenimente/crosul-caritabil-alerg-pentru-mama: https://amicus.ro/evenimente/crosul-caritabil-alerg-pentru-mama

Termenul limită pentru a beneficia de kit-ul complet de participare (tricou, număr de alergător, medalie, diplomă, baton proteic) este 25 februarie 2024.

Pe lângă beneficiile pentru sănătate și satisfacția de a contribui la o cauză nobilă, crosul oferă și o ocazie de a explora frumusețea naturală a Pădurii Șopa.

Fondurile strânse în urma evenimentului vor fi direcționate către Centrul Casa ADRA, care oferă sprijin și găzduire temporară pentru victimele violenței domestice, contribuind la reintegrarea lor socială.

Organizatorii invită sibienii să se mobilizeze și să participe la Crosul “Alerg pentru mama”, demonstrând solidaritate cu victimele violenței domestice și contribuind la construirea unei societăți mai juste și mai sigure.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button