FOTBALULTIMELE ȘTIRI

CSC Șelimbăr: bilanț pozitiv și moral ridicat după cantonamentul din Antalya – ”Un cantonament lung, util și eficient”

Echipa CSC 1599 Șelimbăr a revenit din cantonamentul din Antalya, unde a disputat patru meciuri amicale, terminând neînvinsă. Antrenorul Claudiu Niculescu este mulțumit de evoluția echipei și consideră că aceasta este pregătită pentru reluarea meciurilor oficiale.

“A fost un cantonament lung, util și eficient. Am beneficiat de condiții de pregătire foarte bune, terenurile de antrenament, zona de refacere, toate au fost la superlativ. Pană și vremea a ținut cu noi, astfel încât ne-am putut desfășura antrenamentele și meciurile amicale exact așa cum ni le-am programat. Am avut ocazia sa jucăm cu adversari foarte buni, care ne-au solicitat la maxim și ne-au ajutat să identificam ce mai trebuie să lucrăm până la reluarea meciurilor oficiale. Atitudinea, jocul și implicit rezultatele din aceste meciuri sunt premise ca putem continua parcursul bun de până acum.Sunt foarte mulțumit de întregul lot, toți s-au pregătit foarte bine și au avut o conduita exemplară, motiv pentru care doresc sa le mulțumesc!

De asemenea, le mulțumesc colaboratorilor mei din staff-ul tehnic pentru implicarea și seriozitatea de care dau dovada în fiecare zi, la fiecare antrenament! Nu în ultimul rând, le mulțumesc celor din conducerea clubului pentru efortul de a susține realizarea acestui cantonament reușit!” a declarat Claudiu Niculescu pentru CSC1599Selimbar.ro

Echipa CSC 1599 Șelimbăr a petrecut două săptămâni fructuoase în Antalya, unde a disputat patru meciuri amicale cu adversari din Polonia, Uzbekistan și Cehia.

Rezultatele:

  • Victorie: CSC 1599 Șelimbăr 1 – 0 TS Podbeskidzie Bielsko-Biała (Liga 1 Polonia)
  • Remiză: CSC 1599 Șelimbăr 0 – 0 FK Andijon (Uzbekistan – Super Liga)
  • Remiză: CSC 1599 Șelimbăr 1 – 1 Sigma Omolouc II (Liga 2 – Cehia)
  • Egal: CSC 1599 Șelimbăr 2 – 2 FC Sogdiana (Uzbekistan – Super Liga)

Prima partidă oficială va avea loc pe data de 24 februarie, în deplasare, contra celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, ocupanta poziției 6 în clasamentul Ligii 2.  Până la încheierea sezonului regular, Vom mai disputa partide contra CS Mioveni, acasă, pe 2 martie, Tunari, pe 9 martie, în deplasare, urmând ca ultima partidă să se dispute acasă contra celor de la Chindia Târgoviște, pe data de 16 martie !

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button