ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Patinatorii sibieni, pregătiți pentru ultimele două competiții ale sezonului

După un sezon lung de antrenamente intense și competiții, patinatorii sibieni se află pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru ultimele două competiții ale sezonului: Campionatul Național de juniori, care se va desfășura în perioada 17-18 februarie, și Concursul Internațional din Inzell, Germania, programat pentru weekendul 23-25 februarie.

Weekendul trecut, cei 8 juniori ai Clubului Sportiv Școlar Sibiu, pregătiți de profesoara Cristina Andrei, au participat la Frilenzee Cup, o competiție test importantă pentru ei înaintea Campionatului Național. Sportivii au revenit la gheață după o pauză de 44 de zile, timp în care s-au antrenat doar în sala de forță și pe simulator.

Forma sportivă a echipei este în creștere: Bacila Anastasia a excelat din nou, stabilind alte două recorduri naționale în probele de 500 și 1000 de metri. Popa Vlad, Harabala Petru, Barbu Mario, Voina Sofia, Dorobanțu Ștefania, Baghiu Elisa și Tirlea Olivia au făcut progrese vizibile, reușind performanțe personale la toate probele.

Mai sunt doar câteva zile până la competițiile finale, timp în care sportivii sibieni vor încerca să își perfecționeze tehnicile și să se concentreze strict pe obiectivele lor. Sperăm ca ei să obțină rezultate notabile la Campionatul Național de juniori și la Concursul Internațional din Inzell.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button