FOTBALULTIMELE ȘTIRI

ACS Mediaș și-a luat fundaș ce a jucat la Poli Iași și FCSB

După transferul lui Cristian Balgiu, formația de pe malul Târnavei Mari, ACS Mediaș a anunțat miercuri dimineață transferul fundașului Sorin Șerban (23 de ani).

”Noul nostru jucător în vârstă de 23 de ani este născut la Baia Mare, pe data de 17 aprilie 2000 și evoluează pe postul de fundaș stânga. A mai trecut pe la echipe importante cum ar fi Unirea Dej, Minaur Baia Mare, ACSM “Poli” Iași și FCSB. Acesta a ajuns la echipa noastra din postura de jucator liber dupa rezilierea de comun acord cu ACSM “Poli” Iași.” spun reprezentanții clubului ACS Mediaș.

”Am acceptat cu inima deschisă”

”Am ales să vin la Medias deoarece mi s-a părut un proiect interesant și de viitor, oamenii de aici din club și-au arătat interesul față de mine, iar eu am acceptat cu inima deschisă. ⁠Obiectivul meu e sa am cât mai multe reușite in tricoul Mediașului și sa îmi ajut colegii sa ducem echipa acolo unde îi e locul. Îmi doresc ca suporterii sa fie alături de noi și sa ne susțină la fiecare meci pentru ca prezenta lor la stadion ne da o motivatie in plus, chiar dacă e un oraș mic, toți împreuna putem sa facem lucruri mari.“ a mărturisit Sorin Șerban imediat după semnarea contractului.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button