ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Transylvania Open are licență WTA și se mută la începutul sezonului!

Turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca are de acum un loc clar stabilit în circuitul mondial după ce a obținut propria licență WTA. Organizatorii au anunțat că următoarea ediție va avea loc între 1 și 9 februarie 2025, scrie Mediafax.

Organizatorii au reușit să achiziționeze o licență care va asigura continuitatea evenimentului de la Cluj-Napoca. Turneul va avea loc de acum la început de sezon, o poziție mult mai avantajoasă.

„Cu mare bucurie am anunțat oficial că de acum Transylvania Open are viitorul asigurat. Aveam un vis: acela de a nu mai închiria licențe, ci de a avea licența noastră și de a ține acest turneu, pe viață, acasă. Și acum am reușit acest lucru. Locul în calendarul WTA va fi de acum în luna februarie, o poziție mult mai avantajoasă față de cea de final de sezon. De aici încolo putem să construim liniștiți și să ne concentrăm strict pe calitatea evenimentului”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA 250.

Cea de-a patra ediție a Transylvania Open a avut loc în BTarena din Cluj-Napoca, în perioada 3-11 februarie 2024. Câștigătoarea marelui trofeu din acest an a fost Karolina Pliskova.

„Am auzit lucruri frumoase despre acest turneu, știam că sunt condiții foarte bune, că este cel mai bun turneu WTA 250 din lume. Dar este chiar mai frumos decât mă așteptam, am fost surprinsă, toată lumea m-a tratat foarte bine aici. A fost bine că nu am jucat cu românce până în finală, pentru că publicul a fost mereu de partea mea și s-a simțit lucrul acesta”, a spus Karolina Pliskova.

Transylvania Open WTA 250 2024 a însemnat 9 zile de tenis, cu meciuri jucate pe cele două terenuri de tenis organizate în BT Arena. La organizarea turneului a lucrat o echipă formată din aproape 1000 de persoane, iar bugetul s-a ridicat la 1,5 milioane de euro.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button