BASCHETULTIMELE ȘTIRI

Începe Final 8 Cupei României la baschet. Sibiul vs. Constanța, în primul duel (live video)

BC CSU Sibiu joacă astăzi (15 februarie 2024) în Final 8 Cupei României cu CSM Constanța, în primul meci al sferturilor de finală.

„Multe meciuri împotriva Constanței în acest sezon. O echipă foarte bună, despre care cred că acum joacă un baschet mult mai bun decât cel pe care l-au jucat în startul sezonului. Au un lot puternic. Tocmai au mai transferat un jucător străin, care a jucat în Lituania și care a avut statistici excelente acolo. Avem în față o echipă puternică. Se poate vede cu câte seriozitate treatează aceasta competiție, cu o săptămână înainte de turneul final transferând al 6-lea jucător străin. Prima victorie, din cupă, contra Constanței a venit la începutul sezonului. Ei formau o echipă nouă. La fel și noi, am avut jucători, dar uitându-ne acum la lotul nostru suntem puțin diferit. Cred că acel prim meci din grupele cupei nu contează și acum va fi o altă poveste.

Este ciudat să întâlnești pentru a doua oară aceeași echipă în Cupa României. În mod normal, în sistemele din alte țări, dacă ai învins un oponent, vei primi altul. Regulile sunt de așa natură aici și trebuie să ne pregătim pentru un nou meci împotriva Constanței” a declarat antrenorul CSU SIBIU înaintea jocului de la Cluj.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button