DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

VIDEO Tomas Rinkevicius după eliminarea CSU Sibiu din Cupa României – ”E foarte greu să câștigi așa”

CSU Sibiu a suferit o eliminare prematură din Cupa României, fiind învinsă de CSM Constanța în sferturile de finală cu scorul de 63-67. Vulturii au avut un prim meci slab la Final Eight-ul de la Cluj, reușind să înscrie doar 5 puncte în sfertul al patrulea.

Antrenorul echipei sibiene, Tomas Rinkevicius, a analizat eșecul suferit:

„Au fost două părți total diferite ale meciului. În prima parte a dominat baschetul ofensiv. Ambele echipe au marcat la procentaje bune. În a doua parte s-a ajuns la niște situații stresante. Foarte mult contact, un baschet foarte fizic, la care Constanța a fost foarte bună. Putem să ne uităm la statisticile noastre de la linia de libere. Am avut și câteva situații de layup. E foarte greu să câștigi așa. Ca să câștigi în baschet, trebuie să marchezi aruncările deschise și cele libere. Felicitări Constanței. Au luptat până la final și merită acest succes.” a declarat Tomas Rinkevicius, scrie Baschet.ro

După eliminarea din Cupa României, CSU Sibiu va avea o pauză competițională provocată de meciurile echipelor naționale. Următorul meci al echipei va fi în Top 10, pe teren propriu, împotriva Rapid București, o reeditare a finalei mici din sezonul precedent.

 

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button