FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Rapid București primește FC Hermannstadt în Giulesti. Bergodi la meciul aniversar

Vineri, 16 februarie, ora 20:00, Rapid București se va duela cu FC Hermannstadt, în cadrul etapei a 26-a din Superliga României.Meciul va avea loc pe stadionul Giulesti din București.

Rapid are un palmares bun pe teren propriu în acest sezon, cu 7 victorii, 2 remize și 3 înfrângeri.FC Hermannstadt nu a câștigat niciun meci în ultimele 11 deplasări din Superliga. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 3 ori în Superliga, cu o victorie pentru fiecare echipă și o remiză.

Meciul va fi special pentru antrenorul echipei Hermannstadt, Cristiano Bergodi, care a jucat 10 sezoane la Rapid și a câștigat 2 titluri.

Bergodi este neînvins în cele 8 dueluri din campionat cu FC Hermannstadt, cu 5 victorii și 3 remize Acesta va fi al 250-lea meci ca antrenor al lui Bergodi în Superliga, fiind străinul cu cele mai multe meciuri pe bancă.

Media de vârstă a echipei Rapid este de 25 de ani și 10 luni, iar a echipei FC Hermannstadt este de 26 de ani. Meciul va fi transmis în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button